banner1
nzkjx.1
nz4
nz3
nz22

Naha Milih Kami?

Fokus dina nyayogikeun jasa anu pangsaéna sareng alat kualitas luhur

 PSA & VPSA OXYGEN PLANT

PSA & VPSA Oksigén PLANT

Pikeun Pamakéan Médis sareng Industri Rumah Sakit, Purity Oksigén 93-95%, Otomatis Pinuh sareng Éfisién Tinggi, Kaasup Kompresor Udara, Sistem Pemurnian Udara, Generator Oksigén, Booster Oksigén & Manifold Pengeusian, Suku Cadang

PSA NITROGEN & LIQUID NITROGEN PLANT

PSA nitrogén & tutuwuhan nitrogén cair

Peralatan Produksi Nitrogén Gas & Cair, Kontrol Cerdas PLC, Téknologi Adsorpsi Tekanan Ayun, Regenerasi Tabung Molekul Karbon Kalayan 99.99% Purity, Pikeun Perlindungan Pangan, Pamakéan Industri

CRYOGENIC AIR SEPARATION

SEPARASI hawa CRYOGENIC

Kamurnian Leuwih ti 99,6%, Gas & Liquid Oksigén & Nitrogén & Argon Line Produksi Lengkep, DCS Sistem kontrol Intelligent, Tujuan Konsumsi Daya Handap, Pikeun Médis & Industrial Paké

Intelligent control valve

klep kontrol calakan

klep kontrol listrik, klep kontrol pneumatic, klep timer dioperasikeun fittings ngaropéa, nuturkeun tungtutan pribadi Anjeun

Tentang Kami

Hangzhou Nuzhuo Téhnologi Co., Ltd.

Hangzhou Nuzhuo Technology Co., Ltd. parantos komitmen kana widang kontrol prosés, ngahijikeun R&D, produksi sareng penjualan, produkna seueur dianggo dina pétrokimia, listrik, metalurgi, médis, énergi sareng widang sanésna.Perusahaan nyayogikeun dua kategori produk kalayan garansi 1 taun.Produk utama nyaéta alat separation hawa, kaasup tekanan ayun adsorption (PSA) téhnologi oksigén / generator nitrogén, Vacuum Pressure Swing Adsorption (VPSA) mesin purifikasi oksigén ...

Kategori produk

Fokus dina nyayogikeun jasa anu pangsaéna sareng alat kualitas luhur