Hangzhou Nuzhuo Téhnologi Co., Ltd.

company
1

Hangzhou Nuzhuo Technology Co., Ltd. parantos komitmen kana widang kontrol prosés, ngahijikeun R&D, produksi sareng penjualan, produkna seueur dianggo dina pétrokimia, listrik, metalurgi, médis, énergi sareng widang sanésna.

Perusahaan nyayogikeun dua kategori produk kalayan garansi 1 taun.Produk utama nyaéta alat separation hawa, kaasup tekanan ayun adsorption (PSA) téhnologi oksigén / generator nitrogén, vakum tekanan ayun Adsorption (VPSA) mesin purifikasi oksigén, separation hawa cryogenic, compressor hawa, filter precision, jsb The purity of oksigén jeung nitrogén bisa ngahontal 99.995% pikeun pamakéan médis & industri.produk sejen rupa valves husus nu ngahijikeun adjustment na switching, kayaning klep kontrol listrik / pneumatic, klep kontrol timer dioperasikeun.

Pausahaan boga workshop standar modern sorangan nempatan leuwih ti 3000 méter pasagi, sarta insinyur profésional sorangan ngarah karya teknis, tim jualan unggulan nyadiakeun ladenan pangalusna.Didaptarkeun salaku salah sahiji industri téknologi luhur sareng anyar di propinsi Zhejiang perusahaan konci inovasi sains sareng téknologi.

Sadaya produk urang lulus sertifikasi CE, ISO9001, ISO13485, mastikeun kualitas luhur sareng efisiensi luhur alat urang.Kami gaduh pangalaman anu beunghar dina ékspor perdagangan asing sapertos India, Nepal, Étiopia, Georgia, Méksiko, Mesir, Peru, Koréa Kidul, sareng ngarepkeun ékspor ka sadaya nagara.Adhering "Kajujuran, Kerjasama, Win-win" salaku tujuan perusahaan.Expecting kerjasama malah lila bisnis jeung anjeun.

factory

Naha Milih Kami

Nyertakeun wewengkon leuwih ti 3000 méter pasagi

Lulus sertifikasi CE, ISO9001, ISO13485

Kami gaduh pangalaman anu beunghar dina ékspor perdagangan asing

bgbf
bgs
wfewf