Hangzhou Nuzhuo Téhnologi Co., Ltd.

Minyak Piston Nitrogén Gas Booster Compressor Oksigén Gas Compressor

Katerangan pondok:

Ngalir: 3-130m3/h

Tekanan Inlet: 0.4MPA (G)

Tekanan knalpot: 150bar, 200bar (adjustable)

Konsumsi kakuatan: 3-44KW / kakuatan AC

Jenis Piston bébas minyak

Kompresor gas: O2, N2, H2, SF6, CO2, Anjeunna, Ar, Udara


Rincian produk

Tag produk

Nitrogen1

PANJELASAN PRODUK

Ngaran Produk

Oksigén booster Compressor

Modél

NZOB-3/5/10/15ngaropea

Métode Cooling

Cooling Hawa & Cooling Cai

Pamakéan

Silinder ngeusian

merek

Nuzhuo

 

TIPE

Aliran Volume

(Nm3/h)

Dipeunteun Power

(KW)

Panjang * Lebar * Jangkungna

(mm)

Cara Cooling

NZOB- (3/5)

3-5

5.5

1250*1550*1250

Cooling hawa, Skid Dipasang

NZOB- (9/12)

9-12

7.5

1250*1550*1250

Cooling hawa, Skid Dipasang

NZOB-15

15

11

1250*1550*1250

Cooling hawa, Skid Dipasang

NZOB-20

20

15

1250*1550*1250

Cooling hawa, Skid Dipasang

NZOB-25

25

15

1500*1680*1350

Cooling hawa, Skid Dipasang

NZOB-30

30

15

1500*1680*1350

Cooling cai, Skid Dipasang

NZOB-40

40

18.5

1500*1680*1350

Cooling cai, Skid Dipasang

NZOB-50

50

18.5

1500*1680*1350

Cooling cai, Skid Dipasang

NZOB-60

60

30

1500*1680*1350

Cooling cai, Skid Dipasang

NZOB-80

80

30

3000*1680*1350

Cooling cai, gaya Duplex

NZOB-100

100

37

3000*1680*1350

Cooling cai, gaya Duplex

NZOB-120

120

37

3000*1680*1350

Cooling cai, gaya Duplex

NZOB-150

150

44

4500*1680*1350

Cooling cai, gaya Duplex

APLIKASI

Runtuyan kompresor ieu seueur dianggo di pusat produksi oksigén rumah sakit, sistem produksi oksigén mobil dataran, sareng industri produksi oksigén médis.

Nitrogen2


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami