Hangzhou Nuzhuo Téhnologi Co., Ltd.

Gas Oksigén Concentrator Rumah Sakit PSA 20m3 30m3 10m3 50m3 Oksigén Plant Modular Oksigén Generator

Katerangan pondok:

Adsorbent:Saringan Molekul Zeolit

Aplikasi:Pamakéan industri & Médis

Téknologi:Tekanan ayun adsorption

Gampang Operasi:Sistim kontrol calakan PLC

Parabot aksésori:compressor hawa, booster, dryer hawa, Filter, tank gudang, jsb

Kauntungannana:Kolom Rectification, Desorption, Regenerasi, Alternating cycle, jsb


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Ngaran Produk

60Nm3 / h PSA tutuwuhan generator oksigén

Modél No.

NZO- 3/5/10/15/2025/30/40/50/60

Produksi Oksigén

5~200Nm3/h

Oksigén Purity

70~93%

Tekanan Oksigén

0~0.5Mpa

Titik embun-embunan

≤-40 darajat C

Komponén

Kompresor hawa, sistem purifikasi hawa, generator oksigén PSA, booster, ngeusian manifold jsb

Hospital6
Hospital9
Hospital7
Hospital10
Hospital8
Hospital11

Komponén

Hospital12

PSA (tekanan ayun adsorption) garis produksi oksigén, sistem otomatis pinuh, purity oksigén nyaéta 93% nepi ka 95%.Ngahasilkeun oksigén pikeun pamakean rumah sakit atanapi ngeusian silinder, diwangun ku bagian-bagian di handap ieu (pls pariksa gambar anu dituturkeun).

KOMPRESOR hawa

SISTEM PURIFIKASI UDARA

 Hospital13

 Hospital14

PSA Oksigén generator

BOOSTER & ngeusian stasion

 Hospital15

 Hospital16

A & B munara adsorpsi

ADSORPTION DRYER

 Hospital17

 Hospital18

nyaring

PLC SISTEM CONTRAL SMART

 Hospital19

 Hospital20

Kaunggulan & Ciri

* pinuh otomatis- sistem dirancang pikeun karya unattended.

* Tutuwuhan PSA kompak nyokot saeutik spasi, assembly on skids, prefabricated sarta disadiakeun ti pabrik.

* Waktu ngamimitian gancang ngan ukur 5 menit pikeun ngahasilkeun oksigén kalayan kamurnian anu dipikahoyong.

* Dipercaya pikeun kéngingkeun suplai oksigén anu kontinyu sareng ajeg.

* Ayakan molekular awét anu tahan sakitar 12 taun.

* Kualitas tabung molekular dipaké dina generator oksigén PSA nempatan posisi utama.Ayakan molekular nyaéta inti adsorpsi ayun tekanan.Kinerja unggul sareng umur jasa tina tabung molekular gaduh dampak langsung kana stabilitas ngahasilkeun sareng kamurnian.

Upami anjeun gaduh intersts uninga langkung seueur inpormasi, hubungi kami: 0086-18069835230


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami