Hangzhou Nuzhuo Téhnologi Co., Ltd.

Oksigén generator 200 Lpm PSA Téhnologi High Purity Industrial Oksigén Pabrik Produksi

Katerangan pondok:

Adsorbent:Saringan Molekul Zeolit

Aplikasi:Pamakéan industri & Médis

Téknologi:Tekanan ayun adsorption

Gampang Operasi:Sistim kontrol calakan PLC

Parabot aksésori:compressor hawa, booster, dryer hawa, Filter, tank gudang, jsb

Kauntungannana:Kolom Rectification, Desorption, Regenerasi, Alternating cycle, jsb


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Ngaran Produk

pabrik generator oksigén PSA

Modél No.

NZO- 3/5/10/15/2025/30/40/50/60

Produksi Oksigén

5~200Nm3/h

Oksigén Purity

70~93%

Tekanan Oksigén

0~0.5Mpa

Titik embun-embunan

≤-40 darajat C

Komponén

Kompresor hawa, sistem purifikasi hawa, generator oksigén PSA, booster, ngeusian manifold jsb

Oxygen 6

Spésifikasi produk

Spésifikasi

Kaluaran (Nm3/h)

Konsumsi gas éféktif (Nm3/h)

Sistim beberesih hawa

NZO-5

5

1.3

CJ-2

NZO-10

10

2.5

CJ-3

NZO-20

20

5

CJ-6

NZO-40

40

9.5

CJ-10

NZO-60

60

14

CJ-20

NZO-80

80

19

CJ-20

NZO-100

100

22

CJ-30

NZO-150

150

32

CJ-40

NZO-200

200

46

CJ-50

CIRI Téknis

Oxygen 7
Oxygen 8

1. hawa atah asalna tina hawa, mana ngaliwatan filter hawa pikeun ngaleupaskeun lebu jeung partikel mékanis sejen tur asupkeun compressor hawa non-lub ka becompressed ku dua tahap compressor mun approx.0.65MPa (g) .It mana ngaliwatan cooler sarta asupkeun Unit precooling bisa leuwih tiis kana 5 ~ 10 ℃.

Lajeng mana kana switch-over MS purifier pikeun ngaleupaskeun Uap, CO2, karbon hidrogén.Nyucikeun diwangun ku dua tabung molekular kaeusi vessels.One keur dipake bari antera handapeun regenerasi ku runtah nitrogén tina kotak tiis tur ngaliwatan manaskeun manaskeun.

2.After dimurnikeun, bagian leutik tina eta dipaké salaku gas bearing pikeun turbin expander, lianna asup kotak tiis bisa leuwih tiis ku réfluks (oksigén murni, nitrogén murni sarta nitrogén runtah) dina exchanger panas utama.Bagian tina hawa anu diabstraksi ti bagian tengah exchanger panas utama jeung indit ka turbin ékspansi pikeun produksi tiis.Kalolobaan hawa dimekarkeun ngaliwatan subcooler nu leuwih tiis ku oksigén ti kolom luhur pikeun dikirimkeun ka kolom luhur.Sabagian leutik éta ngaliwatan bypass pikeun ngabuang pipa nitrogén langsung sareng dipanaskeun pikeun kaluar tina kotak tiis.Bagian séjén tina hawa terus jadi leuwih tiis ka deukeut hawa cair ngagoda ka kolom handap.

3.In hawa kolom handap, hawa geus dipisahkeun sarta liquified sakumaha nitrogén cair jeung hawa cair.Bagian tina nitrogén cair s diabstraksi ti luhur kolom handap.hawa cair sanggeus subcooled na throttled dikirimkeun ka bagian tengah kolom luhur salaku réfluks.

4. oksigén produk ieu abstracted ti bagian handap kolom luhur jeung reheated ku subcooler hawa dimekarkeun, bursa panas utama.Lajeng dikirim kaluar ti kolom.Runtah nitrogén diabstraksi tina bagean luhur kolom luhur sareng dipanaskeun deui dina subcooler sareng penukar panas utama pikeun kaluar tina kolom.Bagian tina éta dipaké salaku gas regenerasi pikeun MS nyucikeun.Nitrogén murni diabstraksi ti luhur kolom luhur sarta dipanaskeun dina hawa cair, subcooler nitrogén cair jeung exchanger panas utama pikeun dikirimkeun kaluar ti kolom.

5. Oksigén kaluar tina kolom distilasi dikomprés ka customer.

KAUNTUNGANNANA

1.Pamasangan sareng pangropéa saderhana berkat desain sareng konstruksi modular.

2.Sistim pinuh otomatis pikeun operasi basajan tur dipercaya.

3.Guaranteed kasadiaan gas industri-purity tinggi.

4.Dijamin ku kasadiaan produk dina fase cair pikeun disimpen pikeun dianggo salami operasi pangropéa.

Konsumsi énergi 5.Low.

6.Short waktos pangiriman.

Upami anjeun gaduh intersts uninga langkung seueur inpormasi, hubungi kami: 0086-18069835230


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami