Hangzhou Nuzhuo Téhnologi Co., Ltd.

Tutuwuhan Nitrogén Cair Tutuwuhan Gas Nitrogén Cair, Tutuwuhan Nitrogén Murni Sareng Kompresor Udara Tangki

Katerangan pondok:

Adsorbent:Saringan Molekul Karbon
Aplikasi:Pamakéan industri
Téknologi:Tekanan ayun adsorption
Gampang Operasi:Sistim kontrol calakan PLC
Kauntungannana:Prosés basajan, suhu normal, Kurang ngagem bagian, béaya rendah
Parabot aksésori:Stirling kulkas, compressor hawa, booster, dryer hawa, Filter, tank gudang, jsb


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Ngaran Produk

Nitrogén cairgaris produksi

Modél No.

KDON- 5/10/20/40/60/80 / ngaropéa

merek

NuZhuo

Asesoris

Kompresor hawa & Sistim cooling ulang & Expander

Pamakéan

Purity tinggi Oksigén & Nitrogén & Argon mesin produksi

Modél

KDON-50/50

KDON-80/160

KDON-180/300

KDON-260/500

KDON-350/700

KDON-550/1000

KDON-750/1500

KDON-1200/2000/0y

O2 0output (Nm3/h)

50

80

180

260

350

550

750

1200

Kamurnian O2 (%O2)

≥99.6

≥99.6

≥99.6

≥99.6

≥99.6

≥99.6

≥99.6

≥99.6

N2 0output (Nm3/h)

50

160

300

500

700

1000

1500

2000

Kemurnian N2 (PPm O2)

9.5

≤10

≤10

≤10

≤10

≤10

≤10

≤10

Cairan Argon Ouput

(Nm3/jam)

——

——

——

——

——

——

——

30

Cairan Argon Purity

( Ppm O2 + PPm N2)

——

——

——

——

——

——

——

≤1.5ppmO2 + 4 pp mN2

Cairan Argon Purity

( Ppm O2 + PPm N2)

——

——

——

——

——

——

——

0.2

Konsumsi

(Kwh/Nm3 O2)

≤1.3

≤0,85

≤0,68

≤0,68

≤0,65

≤0,65

≤0,63

≤0,55

Wewengkon dicicingan

(m3)

145

150

160

180

250

420

450

800

Téknologi

图片31

1.Air Separation Unit kalawan suhu normal sieves molekular purifikasi, booster-turbo expander,-tekanan low rectification kolom, sarta sistem ékstraksi argon nurutkeun sarat klien urang.
2.According kana sarat produk, komprési éksternal, komprési internal (dorongan hawa, dorongan nitrogén), self- pressurization jeung prosés lianna bisa ditawarkeun.
3.Blocking desain struktur ASU, instalasi gancang dina situs.
4.Extra prosés tekanan low of ASU nu ngurangan hawa compressor tekanan knalpot jeung ongkos operasi.
5.Advanced prosés ékstraksi argon jeung laju ékstraksi argon luhur.

Kauntungannana

1: Prinsip desain tutuwuhan ieu pikeun mastikeun kasalametan, hemat energi jeung operasi gampang jeung perawatan.Téknologi mangrupikeun posisi utama di dunya.
A: Anu mésér peryogi seueur produksi cair, janten kami nyayogikeun prosés daur ulang hawa tekanan tengah pikeun ngahémat investasi sareng konsumsi listrik.
B: Urang adopts daur ulang compressor hawa sarta tinggi, low godaan.prosés ékspansi pikeun ngahemat konsumsi kakuatan.
2: Ieu adopts téhnologi kontrol komputer DCS ngadalikeun panel utama, panel lokal dina waktos anu sareng.Sistim ieu bisa ngawas sakabéh prosés tutuwuhan.

Upami anjeun gaduh intersts uninga langkung seueur inpormasi, hubungi kami: 0086-18069835230


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami