Hangzhou Nuzhuo Téhnologi Co., Ltd.

Nitrogén Gas generator ngeusian Equipment Laser motong Dahareun Paké Mesin Nitrogén cair

Katerangan pondok:

Adsorbent:Saringan Molekul Karbon
Aplikasi:Pamakéan industri
Téknologi:Tekanan ayun adsorption
Gampang Operasi:Sistim kontrol calakan PLC
Parabot aksésori:compressor hawa, booster, dryer hawa, Filter, tank gudang, jsb
Kauntungannana:Kolom Rectification, Desorption, Regenerasi, Alternating cycle, jsb


Rincian produk

Tag produk

Émbaran Deatailed

图片14

Panjelasan Produk

Ngaran Produk

PSA nitrogén generator

Modél No.

XSN ;XSN97;XSN99;XSN39;XSN49;XSN59

Produksi Oksigén

5~3000Nm3/h

Oksigén Purity

P5~99.9995%

Tekanan Oksigén

0~0.8Mpa (0.8~6.0MPa alternatif)

Titik embun-embunan

≤-45 darajat C (Tekanan Normal)

图片20

Spésifikasi

Kaluaran (Nm3/h)

Konsumsi gas éféktif (Nm3/h)

Sistim beberesih hawa

Inlet / outlet haliber (mm)

XSN59-5

5

0.78

KJ-1

DN25

DN15

XSN59-10

10

1.75

KJ-2

DN25

DN15

XSN59-20

20

3.55

KJ-6

DN40

DN15

XSN59-30

30

5.25

KJ-6

DN40

DN25

XSN59-40

40

7.0

KJ-10

DN50

DN25

XSN59-50

50

8.7

KJ-10

DN50

DN25

XSN59-60

60

10.5

KJ-12

DN50

DN32

XSN59-80

80

13.75

KJ-20

DN65

DN40

XSN59-100

100

16.64

KJ-20

DN65

DN40

XSN59-150

150

24.91

KJ-30

DN80

DN40

XSN59-200

200

33.37

KJ-40

DN100

DN50

XSN59-300

300

49.82

KJ-60

DN125

DN50

Prinsip Operasi

1. PSA Nitrogén Plant adopts prinsip yén dina tekanan nu tangtu, speeds difusi oksigén jeung nitrogén anu rada béda dina tabung molekular karbon.Dina waktu anu singget, molekul oksigén geus adsorbed ku tabung molekular karbon tapi nitrogén bisa ngaliwatan lapisan ranjang tabung molekular pikeun misahkeun oksigén jeung nitrogén.
2. Saatos prosés adsorption, tabung molekular karbon bakal baranahan ku depressurizing na desorb oksigén.
3. PSA Nitrogen Plant kami dilengkepan 2 adsorbers, hiji di adsorption pikeun ngahasilkeun nitrogén, hiji di desorption pikeun regenerasi tabung molekular.Dua adsorbers dianggo ganti pikeun ngahasilkeun nitrogén produk mumpuni terus.

Nyarankeun Produk

PSA Oksigén generator
Pabrik generator oksigén PSA didamel nganggo téknologi Pressure Swing Adsorption canggih.Sakumaha anu dipikanyaho, oksigén mangrupikeun 20-21% tina hawa atmosfir.generator oksigén PSA dipaké sieves molekular Zeolite pikeun misahkeun oksigén tina hawa.Oksigén kalayan purity tinggi dikirimkeun sedengkeun nitrogén diserep ku sieves molekular diarahkeun deui kana hawa ngaliwatan pipa knalpot.

xvwqd
fafw

Oksigén cair & generator nitrogén
Tutuwuhan oksigén / nitrogén ukuran sedeng kami dirarancang sareng diproduksi ku téknologi pamisahan hawa cryogenic panganyarna, anu dipercaya salaku téknologi pang éfisiénna pikeun tingkat produksi gas anu luhur kalayan kemurnian anu luhur.Kami gaduh kaahlian rékayasa kelas dunya anu ngamungkinkeun urang ngawangun sistem gas industri saluyu sareng standar manufaktur sareng desain anu disatujuan sacara internasional.

Jalur produksi oksigén cryogenic
Alat produksi oksigén cryogenic 50m3 munggaran di Étiopia 50 méter kubik oksigén cryogenic dikirim ka Étiopia dina bulan Désémber 2020. Alat-alat éta, anu munggaran di Étiopia, parantos sumping di nagara éta.Dina konstruksi sarta instalasi.

fafwfb
vfwqd

30m3h PSA tutuwuhan Oksigén
kelas médis tekanan ayun téhnologi adsorption oksigén produksi line.Including compressor hawa;Sistem purifikasi hawa (saringan Precision, pengering refrigerated atanapi pengering adsorpsi), generator oksigén (menara adsorpsi AB, tanki panyimpen hawa, tanki panyimpen oksigén), booster oksigén, manifold ngeusian.

Upami anjeun gaduh intersts uninga langkung seueur inpormasi, hubungi kami: 0086-18069835230


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami