Hangzhou Nuzhuo Téhnologi Co., Ltd.

Nitrogén Generator 60nm3 Micro Case Nitrogén Ngawétkeun Pangan Generator Nitrogén Nyieun Mesin

Katerangan pondok:

Adsorbent:Saringan Molekul Karbon
Aplikasi:Pamakéan industri
Téknologi:Tekanan ayun adsorption
Gampang Operasi:Sistim kontrol calakan PLC
Parabot aksésori:compressor hawa, booster, dryer hawa, Filter, tank gudang, jsb
Kauntungannana:Kolom Rectification, Desorption, Regenerasi, Alternating cycle, jsb


Rincian produk

Tag produk

Émbaran Deatailed

图片13

Tutuwuhan oksigén / nitrogén ukuran sedeng kami dirarancang sareng diproduksi ku téknologi pamisahan hawa cryogenic panganyarna, anu dipercaya salaku téknologi pang éfisiénna pikeun tingkat produksi gas anu luhur kalayan kemurnian anu luhur.Kami gaduh kaahlian rékayasa kelas dunya anu ngamungkinkeun urang ngawangun sistem gas industri saluyu sareng standar manufaktur sareng desain anu disatujuan sacara internasional.Mesin pabrik kami didamel saatos nyandak sababaraha variabel kalebet jumlah produk gas sareng cair anu bakal diproduksi, spésifikasi kamurnian, kaayaan lingkungan lokal sareng pangiriman tekanan anu dipikahoyong.

Secification produk

Spésifikasi

Kaluaran (Nm3/h)

Konsumsi gas éféktif (Nm3/h)

Sistim beberesih hawa

Inlet / outlet haliber (mm)

XSN59-5

5

0.78

KJ-1

DN25

DN15

XSN59-10

10

1.75

KJ-2

DN25

DN15

XSN59-20

20

3.55

KJ-6

DN40

DN15

XSN59-30

30

5.25

KJ-6

DN40

DN25

XSN59-40

40

7.0

KJ-10

DN50

DN25

XSN59-50

50

8.7

KJ-10

DN50

DN25

XSN59-60

60

10.5

KJ-12

DN50

DN32

XSN59-80

80

13.75

KJ-20

DN65

DN40

XSN59-100

100

16.64

KJ-20

DN65

DN40

XSN59-150

150

24.91

KJ-30

DN80

DN40

XSN59-200

200

33.37

KJ-40

DN100

DN50

XSN59-300

300

49.82

KJ-60

DN125

DN50

Prosés Pressure Swing Adsorption (PSA) diwangun ku dua wadah anu ngeusi ayakan molekular sareng alumina diaktipkeun.Hawa komprési dialirkeun kana hiji wadah dina 30 derajat C sareng oksigén dihasilkeun salaku gas produk.Nitrogén dileupaskeun salaku gas haseup deui ka atmosfir.Nalika ranjang tabung molekular geus jenuh, prosés ieu switched ka ranjang séjén ku valves otomatis generasi foroxygen.
Hal ieu dilakukeun bari ngamungkinkeun ranjang jenuh ngalaman regenerasi ku depressurization sareng purging kana tekanan atmosfir.Dua kapal tetep damel ganti dina produksi oksigén sareng regenerasi ngamungkinkeun oksigén sayogi pikeun prosésna.

图片14

Prinsip Operasi

1. PSA Nitrogén Plant adopts prinsip yén dina tekanan nu tangtu, speeds difusi oksigén jeung nitrogén anu rada béda dina tabung molekular karbon.Dina waktu anu singget, molekul oksigén geus adsorbed ku tabung molekular karbon tapi nitrogén bisa ngaliwatan lapisan ranjang tabung molekular pikeun misahkeun oksigén jeung nitrogén.
2. Saatos prosés adsorption, tabung molekular karbon bakal baranahan ku depressurizing na desorb oksigén.
3. PSA Nitrogen Plant kami dilengkepan 2 adsorbers, hiji di adsorption pikeun ngahasilkeun nitrogén, hiji di desorption pikeun regenerasi tabung molekular.Dua adsorbers dianggo ganti pikeun ngahasilkeun nitrogén produk mumpuni terus.

Aplikasi

generator nitrogén PSA, nyucikeun PSA Oksigén, nyucikeun nitrogén PSA, generator hidrogén, generator oksigén VPSA, generator oksigén mémbran, generator nitrogén mémbran, Liquid (cryogenic) oksigén, nitrogén jeung argon generator, jsb, sarta loba dipaké dina industri minyak bumi, minyak. & gas, kimia, éléktronika, metalurgi, coals, farmasi, aerospace, autos, kaca, plastik, kadaharan, perlakuan médis, gandum, pertambangan, motong, las, bahan anyar, jsb Kalawan taun panalungtikan dina téhnologi separation hawa jeung pangalaman solusi euyeub dina sagala rupa industri, nempel nyadiakeun klien kami kalawan leuwih dipercaya, leuwih ekonomis, leuwih merenah solusi gas profésional.

K1

Upami anjeun gaduh intersts uninga langkung seueur inpormasi, hubungi kami: 0086-18069835230


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami