Hangzhou Nuzhuo Téhnologi Co., Ltd.

Mesin Pemurni Oksigén pikeun Dijual 20/30/40/50 Nm3/H Tekanan Ayun Nyerep (PSA) Tutuwuhan Generator Nitrogén

Katerangan pondok:

Adsorbent:Saringan Molekul Zeolit
Aplikasi:Pamakéan industri & Médis
Téknologi:Tekanan ayun adsorption
Gampang Operasi:Sistim kontrol calakan PLC
Parabot aksésori:compressor hawa, booster, dryer hawa, Filter, tank gudang, jsb
Kauntungannana:Kolom Rectification, Desorption, Regenerasi, Alternating cycle, jsb


Rincian produk

Tag produk

Émbaran Deatailed

图片6

Panjelasan Produk

Ngaran Produk

PSA nitrogén generator

Modél No.

XSN ;XSN97;XSN99;XSN39;XSN49;XSN59

Produksi Oksigén

5~3000Nm3/h

Oksigén Purity

P5~99.9995%

Tekanan Oksigén

0~0.8Mpa (0.8~6.0MPa alternatif)

Titik embun-embunan

≤-45 darajat C (Tekanan Normal)

Aplikasi

generator nitrogén PSA, nyucikeun PSA Oksigén, nyucikeun nitrogén PSA, generator hidrogén, generator oksigén VPSA, generator oksigén mémbran, generator nitrogén mémbran, Liquid (cryogenic) oksigén, nitrogén jeung argon generator, jsb, sarta loba dipaké dina industri minyak bumi, minyak. & gas, kimia, éléktronika, metalurgi, coals, farmasi, aerospace, autos, kaca, plastik, kadaharan, perlakuan médis, gandum, pertambangan, motong, las, bahan anyar, jsb Kalawan taun panalungtikan dina téhnologi separation hawa jeung pangalaman solusi euyeub dina sagala rupa industri, nempel nyadiakeun klien kami kalawan leuwih dipercaya, leuwih ekonomis, leuwih merenah solusi gas profésional.

Prinsip Operasi

Generators nitrogén diwangun dumasar kana prinsip operasi PSA (Pressure Swing Adsorption) sareng diwangun ku sahenteuna dua adsorbers anu dieusi ku tabung molekular. bubuk) sarta ngahasilkeun nitrogén.Bari wadahna, meuntas ku hawa compressed, ngahasilkeun gas, nu séjén regenerates sorangan kalah ka tekanan atmosfir gas saméméhna adsorbed.Prosésna diulang deui dina cara siklik.Generators diurus ku PLC.

Fitur Téknis

图片7

1: alat-alat The boga kaunggulan tina konsumsi énergi low, béaya rendah, adaptability kuat, produksi gas gancang sarta adjustment gampang.
tina kamurnian.
2: Desain prosés sampurna jeung pangaruh pamakéan pangalusna;
3: Desain modular dirancang pikeun ngahemat aréa darat.
4: Operasi basajan, kinerja stabil, tingkat automation tinggi, sarta eta bisa direalisasikeun tanpa operasi.
5: komponén internal munasabah, distribusi hawa seragam, sarta ngurangan dampak speed luhur aliran hawa;
6: Ukuran panyalindungan ayakan molekular karbon khusus pikeun manjangkeun umur saringan molekular karbon.
7: Komponén konci merek kasohor nyaéta jaminan efektip kualitas alat.

Upami anjeun gaduh intersts uninga langkung seueur inpormasi, hubungi kami: 0086-18069835230


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami