Hangzhou Nuzhuo Téhnologi Co., Ltd.

Pabrik Oksigén Gas Médis Pikeun Rumah Sakit Ngagunakeun Proyék Pabrik Mesin Pengeusian Oksigén Médis

Katerangan pondok:

Adsorbent:Saringan Molekul Zeolit
Aplikasi:Pamakéan industri & Médis
Téknologi:Tekanan ayun adsorption
Gampang Operasi:Sistim kontrol calakan PLC
Parabot aksésori:compressor hawa, booster, dryer hawa, Filter, tank gudang, jsb
Kauntungannana:Kolom Rectification, Desorption, Regenerasi, Alternating cycle, jsb


Rincian produk

Tag produk

Émbaran Deatailed

图片25

Prosés Pressure Swing Adsorption (PSA) diwangun ku dua wadah anu ngeusi ayakan molekular sareng alumina diaktipkeun.Hawa komprési dialirkeun kana hiji wadah dina 30 derajat C sareng oksigén dihasilkeun salaku gas produk.Nitrogén dileupaskeun salaku gas haseup deui ka atmosfir.Nalika ranjang tabung molekular jenuh, prosésna dialihkeun ka ranjang anu sanés ku klep otomatis pikeun ngahasilkeun oksigén.
Hal ieu dilakukeun bari ngamungkinkeun ranjang jenuh ngalaman regenerasi ku depressurization sareng purging kana tekanan atmosfir.Dua kapal tetep damel ganti dina produksi oksigén sareng regenerasi ngamungkinkeun oksigén sayogi pikeun prosésna.

Panjelasan Produk

Ngaran Produk pabrik generator oksigén PSA
Modél No. NZO- 3/5/10/15/2025/30/40/50/60
Produksi Oksigén 5~200Nm3/h
Oksigén Purity 70~93%
Tekanan Oksigén 0~0.5Mpa
Titik embun-embunan ≤-40 darajat C
Komponén Kompresor hawa, sistem purifikasi hawa, generator oksigén PSA, booster, ngeusian manifold jsb

Pangeringan

Milik sistem purifikasi Air, cooperated kalawan filter

图片18

Dayer tiis

Modél Standar

图片18

Adsorption dryer

Modél hadé

图片18

pengering modular

Modél pangalusna

Sateuacan kiriman, insinyur kami bakal nguji sareng ngajalankeun mesin heula.

-20 titik embun

-40 titik embun

-60 titik embun

图片28

Bahan baku nyaéta hawa, ngaliwatan compressor hawa pikeun filter precision.
Dryer dipaké pikeun miceun eusi cairan dina hawa.Ngagunakeun téhnologi adsorption tekanan ayun misahkeun oksigén jeung nitrogén, gas runtah bakal knalpot deui ka hawa.Pangrojong oksigén anu dimurnikeun pikeun nyambung ka jalur napas atanapi ngeusian kana silinder oksigén liwat booster oksigén sareng manifold ngeusian.
Sakabeh garis lengkep tutuwuhan oksigén PSA kaasup compressor hawa, saringan, dryer, generator oksigén PSA, booster, ngeusian manifold, jsb Ukuran mesin urang téh 3/5/10/15/20/25/30/40/50 / 60Nm3 / h, maranéhanana kapasitas jual panas dina mesin urang, kitu ogé ukuran sarua tutuwuhan PSA oksigén containerized, dipasangan kana 20 suku atawa 40 suku tank.

Nyarankeun Produk

PSA nitrogén generator
Generasi nitrogén PSA ngadopsi tabung molekular karbon salaku adsorbent anu kapasitas nyerep oksigén langkung ageung tibatan nyerep nitrogén.Dua adsorbers (a & b) ganti adsorbing jeung regenerating pikeun misahkeun oksigén tina nitrogén dina hawa pikeun ménta nitrogén dimurnikeun ku valves Otomatis-dioperasikeun dikawasa ku PLC.

fqwfa
fafw

Oksigén cair & generator nitrogén
Tutuwuhan oksigén / nitrogén ukuran sedeng kami dirarancang sareng diproduksi ku téknologi pamisahan hawa cryogenic panganyarna, anu dipercaya salaku téknologi pang éfisiénna pikeun tingkat produksi gas anu luhur kalayan kemurnian anu luhur.Kami gaduh kaahlian rékayasa kelas dunya anu ngamungkinkeun urang ngawangun sistem gas industri saluyu sareng standar manufaktur sareng desain anu disatujuan sacara internasional.

Jalur produksi oksigén cryogenic
Alat produksi oksigén cryogenic 50m3 munggaran di Étiopia 50 méter kubik oksigén cryogenic dikirim ka Étiopia dina bulan Désémber 2020. Alat-alat éta, anu munggaran di Étiopia, parantos sumping di nagara éta.Dina konstruksi sarta instalasi.

fafwfb
vfwqd

30m3h PSA tutuwuhan Oksigén
kelas médis tekanan ayun téhnologi adsorption oksigén produksi line.Including compressor hawa;Sistem purifikasi hawa (saringan Precision, pengering refrigerated atanapi pengering adsorpsi), generator oksigén (menara adsorpsi AB, tanki panyimpen hawa, tanki panyimpen oksigén), booster oksigén, manifold ngeusian.

Upami anjeun gaduh intersts uninga langkung seueur inpormasi, hubungi kami: 0086-18069835230


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami