Hangzhou Nuzhuo Téhnologi Co., Ltd.

Alat Produksi Oksigén Cair Gabungan Pabrik Pemisahan Udara Cairan sareng Gas

Katerangan pondok:

1. Air Compressor: Hawa dikomprés dina tekanan low 5-7 bar (0.5-0.7mpa)

2. Pra Cooling System: Cooling hawa hawa ka sabudeureun 12 deg C.

3. Pemurnian hawa ku nyucikeun: Kembar molekular tabung driers

4. Cryogenic Cooling of Air ku Expander: Turbo expander cools hawa hawa handap -165 nepi ka-170 deg C.

5. Separation of Liquid Air kana Oksigén jeung Nitrogén ku Air Separation Kolom

6. Cairan Oksigén / Nitrogén disimpen dina tank Panyimpenan Cairan


Rincian produk

Tag produk

PANJELASAN PRODUK

Gas-Air

Ngaran Produk

Cryogenic parabot separation hawa

Modél No.

NZDON- 5/10/20/40/60/80/DISaluyukeun

merek

NuZhuo

Asesoris

Kompresor hawa & Sistim cooling ulang & Expander

Pamakéan

Purity tinggi Oksigén & Nitrogén & Argon mesin produksi

Sistim compressor hawa

compressor hawa centrifugal diimpor, efisiensi tinggi, konsumsi low, operasi stabil sarta dipercaya, bisa milih brand Atlas diimpor.

Gas-Air2

Unit Air Refrigerated

Aslina diimpor screw refrigeration compressor jeung Unit AC digabungkeun jeung sakabéh komponén refrigeration diimpor dilengkepan separator cai, manual tur impor solokan otomatis pikeun solokan cai rutin.

Gas-Air3

Sistim purifikasi hawa

nyucikeun The adopts hiji ranjang single-lapisan nangtung kalawan struktur basajan tur dipercaya jeung leungitna lalawanan low;filter diwangun-di, niupan kaluar jeung regenerasi purifier dina waktos anu sareng.Pamanas listrik efisiensi tinggi pikeun mastikeun regenerasi lengkep tina tabung molekular

Gas-Air4

Sistim fractionator (kotak tiis)

The pemanasan, cooling, akumulasi cair jeung purifikasi munara fractionation bisa réngsé dina hiji lebet, sarta operasi téh basajan, gancang jeung basajan.Ngadopsi penukar panas plat-fin aluminium, aluminium convection tabung munara plat, sakabéh fractionation munara parabot pipa adopts argon arc las, awak munara jeung pipa utama dina kotak tiis dijieunna tina alloy aluminium-kakuatan tinggi atawa stainless steel pikeun ngaronjatkeun kakuatan. , Ngurangan karuksakan torsion of pipa nu.Kurung alat, pipa sareng kurung klep dina kotak tiis kedah didamel tina stainless steel atanapi alloy aluminium.Kotak tiis ieu insulated kalawan keusik mutiara jeung wol slag pikeun mastikeun yén leungitna kapasitas tiis ieu minimal.Struktur kotak tiis ngajamin kakuatan sakabéh jeung sarat résistansi seismik jeung angin, sarta ngajamin kapasitas beban-bearing tina kotak tiis.Nalika kotak tiis dijalankeun, éta dilengkepan alat panyalindungan sareng kaamanan kedap udara.Alat-alat utama dina kotak tiis dilengkepan grounding éléktrostatik.The klep tiis sarta pipa dina kotak tiis Sadaya sambungan dilas, sarta sambungan flange dihindari.

Turbo Expander

The turbo expander adopts bearing gas, nu basajan tur dipercaya, gampang beroperasi, sarta efisiensi isentropic tinggi.Kotak tiis tina expander diatur misah pikeun pangropéa gampang.

Gas-Air5
Gas-Air6
Gas-Air7

O2, N2, Ar komprési pressurizing Sistim ngeusian
Produksi gas tunggal: prosés komprési internal (pompa cair suhu rendah, vaporizer tekanan tinggi, baris ngeusian)
Produksi multi-gas: prosés komprési éksternal (oksigén & nitrogén & booster argon, baris ngeusian)

Instrumen sareng Sistem Kontrol Listrik
Brand impor Siemens, sistem produksi otomatis pinuh, sistem kontrol digital

Gambar tata letak alat (nurutkeun desain teknik sipil), gambar desain pipa prosés, gambar desain listrik instrumen, jsb.

Upami anjeun gaduh minat pikeun terang langkung seueur inpormasi, hubungi kami: 0086-18069835230


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami