Hangzhou Nuzhuo Téhnologi Co., Ltd.

Cyogenic Oksigén Air Separation Plant Médis Oxgen Generator Plant Médis Oxgen Generator Plant

Katerangan pondok:

1. Air Compressor: Hawa dikomprés dina tekanan low 5-7 bar (0.5-0.7mpa)

2. Pra Cooling System: Cooling hawa hawa ka sabudeureun 12 deg C.

3. Pemurnian hawa ku nyucikeun: Kembar molekular tabung driers

4. Cryogenic Cooling of Air ku Expander: Turbo expander cools hawa hawa handap -165 nepi ka-170 deg C.

5. Separation of Liquid Air kana Oksigén jeung Nitrogén ku Air Separation Kolom

6. Cairan Oksigén / Nitrogén disimpen dina tank Panyimpenan Cairan


Rincian produk

Tag produk

DATA

O2 kaluaran 350m3/h±5%

Purity O2 ≥99,6% O2

tekanan O2 ~ 0.034MPa(G)

N2 kaluaran 800m3/h±5%

N2 purity ≤10ppmO2

Tekanan N2 ~ 0,012 MPa (G)

Status kaluaran produk (dina 0 ℃, 101.325Kpa)

Tekanan mimiti 0.65MPa (G)

Mangsa operasi kontinyu antara dua kali defrosting 12months

Waktos ngamimitian ~ 24 Jam

Konsumsi kakuatan spésifik ~ 0.64kWh/mO2 (teu kaasup kompresor O2)

SPESIFIKASI PRODUK

Modél

NZDON-50 / 50

NZDON-80 / 160

NZDON-180 / 300

NZDON-260 / 500

NZDON-350 / 700

NZDON-550 / 1000

NZDON-750 / 1500

NZDON-1200/2000/0y

O2 0output (Nm3/h)

50

80

180

260

350

550

750

1200

Kamurnian O2 (%O2)

≥99.6

≥99.6

≥99.6

≥99.6

≥99.6

≥99.6

≥99.6

≥99.6

N2 0output (Nm3/h)

50

160

300

500

700

1000

1500

2000

Kemurnian N2 (PPm O2)

9.5

≤10

≤10

≤10

≤10

≤10

≤10

≤10

Cairan Argon Ouput

(Nm3/jam)

——

——

——

——

——

——

——

30

Cairan Argon Purity

( Ppm O2 + PPm N2)

——

——

——

——

——

——

——

≤1.5ppmO2 + 4 pp mN2

Cairan Argon Purity

( Ppm O2 + PPm N2)

——

——

——

——

——

——

——

0.2

Konsumsi

(Kwh/Nm3 O2)

≤1.3

≤0,85

≤0,68

≤0,68

≤0,65

≤0,65

≤0,63

≤0,55

Wewengkon dicicingan

(m3)

145

150

160

180

250

420

450

800

Prosés

1. Air Compressor : Hawa dikomprés dina tekanan low 5-7 bar (0.5-0.7mpa).Hal ieu dilakukeun ku ngagunakeun compressors panganyarna (Screw / Centrifugal Type).

2. Sistem Pre Cooling : Tahap kadua prosés ngalibatkeun pamakéan refrigerant pikeun pre-cooling hawa olahan kana hawa sabudeureun 12 deg C saméméh asup purifier nu.

3. Pemurnian Hawa Ku Nyucikeun : Hawa asup kana panyuci, anu diwangun ku driers Ayakan molekul kembar anu fungsina alternatip.Ayakan Molekul misahkeun karbon dioksida & Uap tina prosés hawa saméméh hawa ngahontal dina Unit separation hawa.

4. Cooling Cryogenic of Air Ku Expander: hawa kudu leuwih tiis kana sub enol hawa pikeun liquefaction.Pendinginan cryogenic sareng penyejukan disayogikeun ku turbo expander anu éfisién pisan, anu niiskeun hawa kana suhu sahandapeun -165 dugi ka -170 deg C.

5. Separation of Liquid Air kana Oksigén jeung Nitrogén ku Air Separation

6. Kolom : Hawa anu asup kana penukar panas tipe sirip plat tekanan rendah nyaéta Uap bébas, minyak bébas jeung karbon dioksida bébas.Hal ieu leuwih tiis di jero exchanger panas handap sub enol hawa ku prosés ékspansi hawa di expander nu.

7. Ieu diperkirakeun yén urang ngahontal délta bédana sakumaha low salaku 2 darajat Celsius dina tungtung haneut tina exchanger.Hawa dicairkeun nalika dugi ka kolom pamisahan hawa sareng dipisahkeun kana oksigén sareng nitrogén ku prosés rectification.

Oksigén Cair Disimpen dina Tangki Panyimpen Cairan : Oksigén cair dieusian dina bak panyimpen cair anu disambungkeun ka liquefier ngabentuk sistem otomatis.Pipa selang dianggo pikeun ngaluarkeun oksigén cair tina tanki.

Upami anjeun gaduh minat pikeun terang langkung seueur inpormasi, hubungi kami: 0086-18069835230


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami