Hangzhou Nuzhuo Téhnologi Co., Ltd.

Médis Oksigén Line Produksi Oksigén Plant Prosés Cryogenic Nitrogén Plant

Katerangan pondok:

1. Air Compressor: Hawa dikomprés dina tekanan low 5-7 bar (0.5-0.7mpa)

2. Pra Cooling System: Cooling hawa hawa ka sabudeureun 12 deg C.

3. Pemurnian hawa ku nyucikeun: Kembar molekular tabung driers

4. Cryogenic Cooling of Air ku Expander: Turbo expander cools hawa hawa handap -165 nepi ka-170 deg C.

5. Separation of Liquid Air kana Oksigén jeung Nitrogén ku Air Separation Kolom

6. Cairan Oksigén / Nitrogén disimpen dina tank Panyimpenan Cairan


Rincian produk

Tag produk

Gas-Air

PANJELASAN PRODUK

Ngaran Produk

Cryogenic parabot separation hawa

Modél No.

NZDON- 5/10/20/40/60/80/DISaluyukeun

merek

NuZhuo

Asesoris

Kompresor hawa & Sistim cooling ulang & Expander

Pamakéan

Purity tinggi Oksigén & Nitrogén & Argon mesin produksi

unnamed-(7)

Spésifikasi produk

Modél

NZDON-50 / 50

NZDON-80 / 160

NZDON-180 / 300

NZDON-260 / 500

NZDON-350 / 700

NZDON-550 / 1000

NZDON-750 / 1500

NZDON-1200/2000/0y

O2 0output (Nm3/h)

50

80

180

260

350

550

750

1200

Kamurnian O2 (%O2)

≥99.6

≥99.6

≥99.6

≥99.6

≥99.6

≥99.6

≥99.6

≥99.6

N2 0output (Nm3/h)

50

160

300

500

700

1000

1500

2000

Kemurnian N2 (PPm O2)

9.5

≤10

≤10

≤10

≤10

≤10

≤10

≤10

Cairan Argon Ouput

(Nm3/jam)

——

——

——

——

——

——

——

30

Cairan Argon Purity

( Ppm O2 + PPm N2)

——

——

——

——

——

——

——

≤1.5ppmO2 + 4 pp mN2

Cairan Argon Purity

( Ppm O2 + PPm N2)

——

——

——

——

——

——

——

0.2

Konsumsi

(Kwh/Nm3 O2)

≤1.3

≤0,85

≤0,68

≤0,68

≤0,65

≤0,65

≤0,63

≤0,55

Wewengkon dicicingan

(m3)

145

150

160

180

250

420

450

800

Téknologi

1.Air Separation Unit kalawan suhu normal sieves molekular purifikasi, booster-turbo expander,-tekanan low rectification kolom, sarta sistem ékstraksi argon nurutkeun sarat klien urang.

2.According kana sarat produk, komprési éksternal, komprési internal (dorongan hawa, dorongan nitrogén), self- pressurization jeung prosés lianna bisa ditawarkeun.

3.Blocking desain struktur ASU, instalasi gancang dina situs.

4.Extra prosés tekanan low of ASU nu ngurangan hawa compressor tekanan knalpot jeung ongkos operasi.

5.Advanced prosés ékstraksi argon jeung laju ékstraksi argon luhur.

Nyarankeun Produk

PSA Oksigén generator

Pabrik generator oksigén PSA didamel nganggo téknologi Pressure Swing Adsorption canggih.Sakumaha anu dipikanyaho, oksigén mangrupikeun 20-21% tina hawa atmosfir.generator oksigén PSA dipaké sieves molekular Zeolite pikeun misahkeun oksigén tina hawa.Oksigén kalayan purity tinggi dikirimkeun sedengkeun nitrogén diserep ku sieves molekular diarahkeun deui kana hawa ngaliwatan pipa knalpot.

 

PSA-OXYGEN-GENERATOR
60m³制氮机 PSA nitrogén generator

Generasi nitrogén PSA ngadopsi tabung molekular karbon salaku adsorbent anu kapasitas nyerep oksigén langkung ageung tibatan nyerep nitrogén.Dua adsorbers (a & b) ganti adsorbing jeung regenerating pikeun misahkeun oksigén tina nitrogén dina hawa pikeun ménta nitrogén dimurnikeun ku valves Otomatis-dioperasikeun dikawasa ku PLC.

Jalur produksi oksigén cryogenic

Alat produksi oksigén cryogenic 50m3 munggaran di Étiopia

50 méter kubik oksigén cryogenic dikirim ka Étiopia dina bulan Désémber 2020. Alat-alat éta, anu munggaran di Ethiopia,

parantos sumping ka nagara.Dina konstruksi sarta instalasi.

 

 

Cryogenic-oxygen-production-line
30m3h-PSA-Oxygen-plants 30m3h PSA tutuwuhan Oksigén

kelas médis tekanan ayun téhnologi adsorption oksigén produksi line.Including compressor hawa;Sistem purifikasi hawa (saringan Precision, pengering refrigerated atanapi pengering adsorpsi), generator oksigén (menara adsorpsi AB, tanki panyimpen hawa, tanki panyimpen oksigén), booster oksigén, manifold ngeusian.

Upami anjeun gaduh minat pikeun terang langkung seueur inpormasi, hubungi kami: 0086-18069835230


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami